google chrome version 69.0
Results 1 to 7 of 7
Like Tree7Likes
  • 2 Post By johnH123
  • 2 Post By jgayman
  • 2 Post By JimR
  • 1 Post By johnH123

Thread: google chrome version 69.0

  1. Top | #1
    johnH123's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Last Online
    Yesterday @ 09:12 PM
    Location
    Indiana
    Posts
    4,365
    Thanks
    462
    Thanked 327 Times in 276 Posts

    google chrome version 69.0

    I was ranting about this in the gear grinders thread. If you are like me and hate mobile optimized apps on PC computers, you will hate the new version of chrome (version 69.0)

    I just ran across this tutorial to help fix this problem and make chrome look like it always has.

    new version for reference;




    I found this video on how to change it so it looks like earlier versions of chrome. It only took a couple of minutes to do.

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Chrome_Omnibox.jpg  
    jgayman and BigJim55 like this.
    - 2002 John Deere 4510 TLB PR,
    -Woods BB60X 60" rotary cutter
    -Countyline box blade,
    -Allis Chalmers sickle mower,
    -RED windrow rake,
    -titan 48" 3000 pound forks/bale spear
    - Farm Star rear bale spear

    Yamaha Rhino 700, Yamaha Rhino 660,
    Murray 624 mower/38" deck

  2. The Following 2 Users Say Thank You to johnH123 For This Useful Post:

    jgayman (09-10-2018), wildbranch2007 (09-12-2018)

  3. Remove Advertisements
    GreenTractorTalk.com
    Advertisements
     

  4. Top | #2
    jgayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Last Online
    Yesterday @ 11:01 PM
    Location
    Central Pennsylvania
    Posts
    9,786
    Thanks
    368
    Thanked 1,604 Times in 1,218 Posts
    Very timely post. I read through it and thought "Well, I don't want to upgrade to that" and moved on. 15 minutes later I notice that my Chrome interface is weird looking at loe and behold it had updated itself to 69. So watched the video and switched it back.

    Thanks again.
    BigJim55 and johnH123 like this.
    2012 2720 -- 200CX Loader -- 54" Quick Attach Snow Blower -- Frontier LR5060 Rake -- Land Pride RB1660 Blade (Hydraulic Angle) -- Artillian 42" Forks -- Ken's Bolt on Grab Hooks -- Fit Rite Hydraulic top-link -- 2013 X500 for mowing duties

  5. Top | #3

    Join Date
    Jun 2014
    Last Online
    Yesterday @ 08:20 PM
    Location
    Berlin, MA
    Posts
    4,601
    Thanks
    94
    Thanked 868 Times in 663 Posts
    Dang it! After reading the thread I went to check and see what version was on my laptop and it started updating to 69.0....
    BigJim55 and Oscar Leroy like this.
    D160 Mower/Bagger.
    2014 2032R tractor/H130 FEL w/Bolt-On Hooks/54" Snow Plow/iMatch Quick-Hitch/County Line 5' Scraper blade/County Line Carry-All/Artillian 42" Forks & QH Adapter/JD Ballast Box/Frontier SB1164 3PH Blower/Leinbach PHD/Wallenstien BX42 Chipper

  6. Remove Advertisements
    GreenTractorTalk.com
    Advertisements
     

  7. Top | #4
    Bubber's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Last Online
    Yesterday @ 09:14 PM
    Location
    Georgia
    Posts
    3,580
    Thanks
    445
    Thanked 601 Times in 385 Posts
    Ehh, I like it. I surf sites like GTT on my work laptop and the small icons are much less obnoxious when I flash my browser by accident when presenting to a bunch of people on a WebEx.
    2014 2032r Classic...


    -Dan

  8. Top | #5
    jgayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Last Online
    Yesterday @ 11:01 PM
    Location
    Central Pennsylvania
    Posts
    9,786
    Thanks
    368
    Thanked 1,604 Times in 1,218 Posts
    Great! I had the new JD Parts Advisor working on Chrome 68.x but now that it updated itself to 69.0 I'm back to getting the Adobe Flash version error. Ugh!
    2012 2720 -- 200CX Loader -- 54" Quick Attach Snow Blower -- Frontier LR5060 Rake -- Land Pride RB1660 Blade (Hydraulic Angle) -- Artillian 42" Forks -- Ken's Bolt on Grab Hooks -- Fit Rite Hydraulic top-link -- 2013 X500 for mowing duties

  9. Top | #6
    johnH123's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Last Online
    Yesterday @ 09:12 PM
    Location
    Indiana
    Posts
    4,365
    Thanks
    462
    Thanked 327 Times in 276 Posts
    It does for me, too. If I click on 'get flash' it gives me this screen;



    Click allow and it gives me a 'confirm action in order to not duplicate the previous action' message, and I click continue and it works.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Screenshot (1).png   Screenshot (1).png  
    jgayman likes this.
    - 2002 John Deere 4510 TLB PR,
    -Woods BB60X 60" rotary cutter
    -Countyline box blade,
    -Allis Chalmers sickle mower,
    -RED windrow rake,
    -titan 48" 3000 pound forks/bale spear
    - Farm Star rear bale spear

    Yamaha Rhino 700, Yamaha Rhino 660,
    Murray 624 mower/38" deck

  10. The Following 2 Users Say Thank You to johnH123 For This Useful Post:

    jgayman (09-11-2018), Kennyd (09-11-2018)

  11. Top | #7
    jgayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Last Online
    Yesterday @ 11:01 PM
    Location
    Central Pennsylvania
    Posts
    9,786
    Thanks
    368
    Thanked 1,604 Times in 1,218 Posts
    You are a genius! That was it!! I never even noticed that the flash icon was a clickable object.

    Thanks much!!




    Quote Originally Posted by johnH123 View Post
    It does for me, too. If I click on 'get flash' it gives me this screen;



    Click allow and it gives me a 'confirm action in order to not duplicate the previous action' message, and I click continue and it works.
    2012 2720 -- 200CX Loader -- 54" Quick Attach Snow Blower -- Frontier LR5060 Rake -- Land Pride RB1660 Blade (Hydraulic Angle) -- Artillian 42" Forks -- Ken's Bolt on Grab Hooks -- Fit Rite Hydraulic top-link -- 2013 X500 for mowing duties

  12. Remove Advertisements
    GreenTractorTalk.com
    Advertisements
     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •