GTT getting sluggish and timing out lately?
Page 1 of 22 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 219
Like Tree629Likes

Thread: GTT getting sluggish and timing out lately?

  1. Top | #1
    jgayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Last Online
    Today @ 09:33 PM
    Location
    Central Pennsylvania
    Posts
    9,504
    Thanks
    358
    Thanked 1,550 Times in 1,173 Posts

    GTT getting sluggish and timing out lately?

    I've been noticing over the past few days to maybe a week that GTT has been getting a bit sluggish and times out frequently when posting messages. I first noticed I had to click on a thread more than once before it would open and over the last few days I have had the site timeout numerous times when trying to reply to a message. It usually pops up with a box asking me if I want to wait or leave the page. Waiting normally doesn't work and I usually end up aborting and re-doing the message from scratch.

    Is this just me or are others noticing the same thing?
    glc, Gizmo2, jdforever and 1 others like this.
    2012 2720 -- 200CX Loader -- 54" Quick Attach Snow Blower -- Frontier LR5060 Rake -- Land Pride RB1660 Blade (Hydraulic Angle) -- Artillian 42" Forks -- Ken's Bolt on Grab Hooks -- Fit Rite Hydraulic top-link -- 2013 X500 for mowing duties

  2. Remove Advertisements
    GreenTractorTalk.com
    Advertisements
     

  3. Top | #2
    Drifterbike's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Last Online
    08-21-2019 @ 03:27 PM
    Location
    Hampton Ill
    Posts
    2,697
    Thanks
    1,070
    Thanked 316 Times in 277 Posts
    Fine on my end
    2018 2038R 220R FEL, 72" Mower, Radial tires, wheel spacers, dual rear SVCs, CtA grapple, single point for FEL, 60" broom with front hitch;2018 1025R 54"auto connect, HDAP tires, Quick Hitch, Ballast Box, Etc...;1967 1020 3cylinder gas, #47 FEL, 72" Landpride Grooming Mower, 6ft box blade, For Sale(no Hurry); life Member NRA since 1974

  4. Top | #3
    kylew's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Last Online
    Today @ 06:50 PM
    Location
    Grass Lk, Michigan
    Posts
    1,144
    Thanks
    193
    Thanked 242 Times in 202 Posts
    Notice sluggish latey? Yes. Time out? I don't get that on my tablet. A couple months ago I noticed that if I had a long post that I was creating, I would hit "preview post" and it would disappear, and I'd have to start all over. Was even happening without previewing and just trying to "submit reply". So now when I have a long post going, I frequently copy my text to the clipboard so I don't have to start from scratch if it fails. Even did it with this post, just in case.
    🌠Back in my day we had 9 planets🌠

    2014 1025R TLB
    60D AutoConnect Mower●H120 Loader●260 Backhoe●BB2048 Box Blade●RB2060L Back Blade●RC2048 Rotary Cutter●JD 60" Quick Hitch Plow Blade●Ken's Bolt-on Hooks●Ken's Diff Pedal●Ken's I-Match Hook●Ken's Backhoe Steps●Titan 42" Forks w/Headache Rack●Titan Ballast Box●Titan Toothbar w/23WTL Tiger Teeth●3" Edge Tamers●BXpanded 6" Bucket, Ripper & Bucket Quick Change●This & That Mods●Other Stuff I Forgot About●

    The Mrs. has 2014 X360

  5. Remove Advertisements
    GreenTractorTalk.com
    Advertisements
     

  6. Top | #4
    coaltrain's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Last Online
    Today @ 05:56 PM
    Location
    NW Penna
    Posts
    19,502
    Thanks
    1,049
    Thanked 3,027 Times in 2,194 Posts
    Same here jgayman - but it is intermittent.

    Sometimes it takes up to 20 seconds or so to load a page. I've actually gotten the server error page a couple times.

    And I know its not me - I will immediately go to another site and everything is snappy as usual.

    And I'm not answering the question of what browser I am using......
    ~Stan~
    It is what it is
    Knowledge is power, ignorance is bliss
    2520 w/200CX w/62D2

  7. Top | #5
    Senior GTT Super Slacker Gizmo2's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Last Online
    Today @ 08:29 AM
    Location
    New York
    Posts
    33,923
    Thanks
    5,712
    Thanked 3,900 Times in 2,876 Posts
    Same here. Time to restart the server.
    glc, jdforever and wildbranch2007 like this.
    Keith

    JD 2320, 200CX FEL/61" bucket , 46 BH/16" bucket, Artillian Forks, 72" Snow Blade, Landscape Rake, Ballast Box, PHD, The Wife
    BX42 Chipper, XUV 560 Gator, Z915B ZTrak

  8. Top | #6

    Join Date
    Apr 2018
    Last Online
    08-07-2019 @ 08:47 PM
    Location
    Keystone State
    Posts
    640
    Thanks
    111
    Thanked 62 Times in 43 Posts
    Last 2 post sttempts gave me errors, but when I went back to the thread my posts were there.
    jdforever and wildbranch2007 like this.
    2012 John Deere 2320 with FEL & 54” MMM
    Previously 2007 JD 2305
    Previously 2003 JD 2210
    Previously 1993 JD 265

  9. Top | #7
    glc
    glc is offline
    glc's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Last Online
    Today @ 07:43 PM
    Location
    Big Beaver,Pa
    Posts
    5,087
    Thanks
    509
    Thanked 388 Times in 348 Posts
    Typical for a VS owned site. It is definitely slow. I've noticed this for the last couple weeks off and on. Unfortunate but it's something we have to deal with! Giz maybe you're right, and a server reboot may fix 'er up!
    Last edited by glc; 02-22-2019 at 06:24 PM.
    Greg from western pa



    2009 2520
    FEL/61" HD bucket/replaceable cutting edge
    62D2 MMM
    IMatch Quick Hitch
    A "REAL" snow blade ---- JD 380A modded to fit
    Homemade 3PT Receiver
    Homemade Ballast Box
    Woods GB65 Box Blade

    2019 JOHN DEERE X390 with 48" ACCEL DEEP DECK

    MY 2520 SE SEAT MOD:

    https://www.greentractortalk.com/for...d-for-the-2520

    MY BALLAST BOX
    https://www.greentractortalk.com/for...llast-box.html

  10. Top | #8
    DRobinson's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Last Online
    Today @ 06:43 PM
    Location
    Northeastern PA
    Posts
    10,367
    Thanks
    2,061
    Thanked 2,238 Times in 1,388 Posts
    I've noticed at home and at work.
    wildbranch2007 likes this.
    Don

    2320, 54D MMM, 200CX FEL, 54 Front Blade with Artillian Extensions, Omni Transformer Hitch
    445, 54 mower and 54 front blade
    80 dump cart, 21 walk behind mower

  11. Top | #9
    2018JD's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Last Online
    05-24-2019 @ 04:00 PM
    Location
    BLANCHARD, IDAHO
    Posts
    34
    Thanks
    18
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    CHROME BROWSER doing same...

    Chrome on my Desktop has been doing that lately. Specially when I use the "Smileys".... Oh NO !! ANYTHING but that !!

    I keeping getting the "Oh Snap" message and then the reload message.
    MSG/E8 U.S. ARMY RETIRED (26 yrs)

    1972 John Deere 112 (refurbed myself) Electric Lift, Electric PTO, 49" Deck
    2018 JD 2032R 220R Quick Mount Loader, 270B Backhoe, Quick Hitch, 2060 Box Blade, 2060 Rotary Mower, Quick Mount Fork Attachment, Leinbach Post Hole Digger w/ 6"/9"/12" augers, Titan 60" Landscape Rake, Power Beyond Kit, Canopy, Factory Engine Heater , R4 Industrial w/Ballast, ..AND.. 10 Year Drive Train/Maintenance Warranty

  12. Top | #10
    DRobinson's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Last Online
    Today @ 06:43 PM
    Location
    Northeastern PA
    Posts
    10,367
    Thanks
    2,061
    Thanked 2,238 Times in 1,388 Posts
    I use Chrome on my desktop at work and laptop at home.
    Don

    2320, 54D MMM, 200CX FEL, 54 Front Blade with Artillian Extensions, Omni Transformer Hitch
    445, 54 mower and 54 front blade
    80 dump cart, 21 walk behind mower

  13. Remove Advertisements
    GreenTractorTalk.com
    Advertisements
     

Page 1 of 22 1 2 3 11 ... LastLast

Similar Threads

  1. Getting a lot of pop up blocks on GTT lately???
    By Old Cajun in forum Forum Help & Suggestions
    Replies: 10
    Last Post: 03-30-2017, 09:01 AM
  2. 1025 hydraulics seem sluggish
    By Tnman in forum Sub Compact Utility Tractors (SCUT)
    Replies: 9
    Last Post: 11-09-2015, 12:42 AM
  3. JD 1020 hydraulic sluggish / not working - fixed
    By Dank713 in forum Utility Tractors
    Replies: 5
    Last Post: 08-24-2015, 08:55 PM
  4. Only the Backhoe 260 very slow sluggish after 50 hour service?
    By GEORGIASHOOTER in forum Sub Compact Utility Tractors (SCUT)
    Replies: 26
    Last Post: 07-18-2015, 04:18 AM
  5. Fuel injection and timing issues with 404 engine in 4630
    By Blowin'Smoke in forum Agricultural Tractors
    Replies: 1
    Last Post: 07-02-2012, 09:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •