asterisks show up in my posts, only on this forum.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 25
Like Tree20Likes

Thread: asterisks show up in my posts, only on this forum.

  1. Top | #1

    Join Date
    Mar 2015
    Last Online
    01-26-2019 @ 01:01 AM
    Location
    finger lakes, ny
    Posts
    424
    Thanks
    7
    Thanked 45 Times in 38 Posts

    asterisks show up in my posts, only on this forum.

    I don't know why. they're not here when I type out messages, but they show up after I post. windows edge 39.14986.1000.0. doesn't happen on reddit, facebook,*or any other web*based text*boxes. any admins know what might be up?
    pcabe5 likes this.

  2. Remove Advertisements
    GreenTractorTalk.com
    Advertisements
     

  3. Top | #2

    Join Date
    Mar 2015
    Last Online
    01-26-2019 @ 01:01 AM
    Location
    finger lakes, ny
    Posts
    424
    Thanks
    7
    Thanked 45 Times in 38 Posts
    here's what my submitted post looked like. no asterisks.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 2017-01-04.png

  4. Top | #3
    RandyM's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Last Online
    11-08-2019 @ 09:10 AM
    Location
    Stoughton, Wisconsin
    Posts
    6,594
    Thanks
    1,047
    Thanked 1,064 Times in 674 Posts
    No guarantee, but do you have this selected in you general settings?

    Click image for larger version.

Name:	Editor.jpg
Views:	107
Size:	30.7 KB
ID:	292410
    pcabe5, Levi and johnH123 like this.
    Randy __________________________________________________ ___ Be Safe!

    2009 - 2305 w/62 MMM **** 2008 - 2520 w/72 MMM **** 200CX w/49 bucket
    Weight Box w/extension ***** LandPride RTR 1558 Tiller ******* 54 Snow blower
    60 Gallon Demco Sprayer *** 60 Broom ** BB2060 Box Blade**SS2036B Spreader
    Everything Attachments ETA-PluggerV2-60 Aerator

    The more I learn, the less I know.

  5. Remove Advertisements
    GreenTractorTalk.com
    Advertisements
     

  6. Top | #4
    Senior GTT Super Slacker Gizmo2's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Last Online
    Today @ 04:48 PM
    Location
    New York
    Posts
    34,830
    Thanks
    5,963
    Thanked 4,085 Times in 3,015 Posts
    I don't know why. they're not here when I type out messages, but they show up after I post. windows edge 39.14986.1000.0. doesn't happen on reddit, facebook, or any other web based text boxes. any admins know what might be up?

    Just a test here...

    Edit: Works fine here.
    Do they show up in the preview?
    Last edited by Gizmo2; 01-04-2017 at 10:52 AM.
    DRobinson, pcabe5 and Levi like this.
    Keith

    JD 2320, 200CX FEL/61" bucket , 46 BH/16" bucket, Artillian Forks, 72" Snow Blade, Landscape Rake, Ballast Box, PHD,
    BX42 Chipper, XUV 560 Gator, Z915B ZTrak

  7. Top | #5

    Join Date
    Mar 2015
    Last Online
    01-26-2019 @ 01:01 AM
    Location
    finger lakes, ny
    Posts
    424
    Thanks
    7
    Thanked 45 Times in 38 Posts
    Quote Originally Posted by Gizmo2 View Post
    I don't know why. they're not here when I type out messages, but they show up after I post. windows edge 39.14986.1000.0. doesn't happen on reddit, facebook, or any other web based text boxes. any admins know what might be up?

    Just a test here...

    Edit: Works fine here.
    Do they show up in the preview?
    well, let's take a look...

    doesn't seem like they show up in the preview post mode... also, RandyM,*it's set for the standard editor in general settings.

    we'll see where the asterisks wind up when I post!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 2017-01-04 (1).png
    pcabe5 and Levi like this.

  8. Top | #6
    RandyM's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Last Online
    11-08-2019 @ 09:10 AM
    Location
    Stoughton, Wisconsin
    Posts
    6,594
    Thanks
    1,047
    Thanked 1,064 Times in 674 Posts
    Quote Originally Posted by lewisc1985 View Post
    well, let's take a look...

    doesn't seem like they show up in the preview post mode... also, RandyM,*it's set for the standard editor in general settings.

    we'll see where the asterisks wind up when I post!
    Change it to the one I have indicated (WYSIWYG). That is the one you want to use.
    Gizmo2, pcabe5 and Levi like this.
    Randy __________________________________________________ ___ Be Safe!

    2009 - 2305 w/62 MMM **** 2008 - 2520 w/72 MMM **** 200CX w/49 bucket
    Weight Box w/extension ***** LandPride RTR 1558 Tiller ******* 54 Snow blower
    60 Gallon Demco Sprayer *** 60 Broom ** BB2060 Box Blade**SS2036B Spreader
    Everything Attachments ETA-PluggerV2-60 Aerator

    The more I learn, the less I know.

  9. The Following User Says Thank You to RandyM For This Useful Post:

    dieselshadow(01-04-2017)

  10. Top | #7
    Senior GTT Super Slacker Gizmo2's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Last Online
    Today @ 04:48 PM
    Location
    New York
    Posts
    34,830
    Thanks
    5,963
    Thanked 4,085 Times in 3,015 Posts
    Quote Originally Posted by RandyM View Post
    Change it to the one I have indicated (WYSIWYG). That is the one you want to use.
    What he said↑↑↑
    pcabe5 and Levi like this.
    Keith

    JD 2320, 200CX FEL/61" bucket , 46 BH/16" bucket, Artillian Forks, 72" Snow Blade, Landscape Rake, Ballast Box, PHD,
    BX42 Chipper, XUV 560 Gator, Z915B ZTrak

  11. Top | #8

    Join Date
    Mar 2015
    Last Online
    01-26-2019 @ 01:01 AM
    Location
    finger lakes, ny
    Posts
    424
    Thanks
    7
    Thanked 45 Times in 38 Posts
    changed it, and it wouldn't let me write in the box at first. pasted a link, and it set left hand alignment and allowed me to write. less than ideal.
    Levi likes this.

  12. Top | #9
    RandyM's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Last Online
    11-08-2019 @ 09:10 AM
    Location
    Stoughton, Wisconsin
    Posts
    6,594
    Thanks
    1,047
    Thanked 1,064 Times in 674 Posts
    Quote Originally Posted by lewisc1985 View Post
    changed it, and it wouldn't let me write in the box at first. pasted a link, and it set left hand alignment and allowed me to write. less than ideal.
    On my home computer I always have to insert a smiley to get the curser in the text box to start. Don't know why, just have to and it works.
    Randy __________________________________________________ ___ Be Safe!

    2009 - 2305 w/62 MMM **** 2008 - 2520 w/72 MMM **** 200CX w/49 bucket
    Weight Box w/extension ***** LandPride RTR 1558 Tiller ******* 54 Snow blower
    60 Gallon Demco Sprayer *** 60 Broom ** BB2060 Box Blade**SS2036B Spreader
    Everything Attachments ETA-PluggerV2-60 Aerator

    The more I learn, the less I know.

  13. Top | #10
    vs-Admin's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Last Online
    11-12-2019 @ 09:55 PM
    Location
    Toronto
    Posts
    800
    Thanks
    1
    Thanked 173 Times in 99 Posts
    What browser are the two of you using?

    Kyle

  14. Remove Advertisements
    GreenTractorTalk.com
    Advertisements
     

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts