PTO problem
Results 1 to 2 of 2

Thread: PTO problem

  1. Top | #1

    Join Date
    Aug 2019
    Last Online
    08-05-2019 @ 08:45 AM
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    PTO problem

    The PTO fuse melted on my X304, and damaged the fuse block. I purchased a used X304 wiring harness. Installed it, and still no power to my Clutch. Checked continuity on the PTO switch, and checked out O.K. I purchased a new switch and installed it anyway.Checked the feed to the clutch with machine running. No 12volt power to clutch. I pulled the fuse for the PTO, and machine shut down. Looking for some help.

    Thank you
    Last edited by Glen66Sr; 08-02-2019 at 07:28 PM.

  2. Remove Advertisements
    GreenTractorTalk.com
    Advertisements
     

  3. Top | #2
    TJR345's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Last Online
    Yesterday @ 06:32 AM
    Location
    Area 51 in Cambria,NY
    Posts
    3,756
    Thanks
    415
    Thanked 479 Times in 370 Posts
    If the parking brake was on the pto won't work.
    Tom

    2019 X590 with power mulch control and PF bagger
    30" mechanical tiller
    02 X595 with 62" deck,front thatcher and powerflow PTO kit
    3pt hitch with Heavy Hitch 45 JD loader
    12 JD suitcase weights
    JD/Brinly 3pt plow
    Frontier SS1036 3pt pto spreader
    (2) JS63C walk behind mowers
    TS 105 JD weed wacker
    tow behind 15 gal. sprayer
    Turftime 60" lawn roller
    Turftime 54" 3pt core aerator

  4. Remove Advertisements
    GreenTractorTalk.com
    Advertisements
     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •