Potrzebuję kilku akcesoriów, jakieś rekomendacje?? 
Bardzo, bardzo miło. Jeśli to zostawisz i pozwolisz mi tego trochę użyć, może wpadnę na jakieś pomysły.Teraz,,
Potrzebuję kilku akcesoriów,,
jakieś rekomendacje??![]()
To plus wiadro do kopania rowów 12” i przyspawaj 2” zaczep na górze lemiesza, aby przesuwać przyczepy/zabrać jedną ze sobą.Ile godzin na nim?
Kup wiadro na błoto 36"
Te szybkozłącza do wiader są dostępne w firmie Bobcat jako część zamienna. Nie mam pojęcia o kosztach, ale może być to łatwiejsze niż próba samodzielnego wykonania.Prawie 1400 godzin,,
Mam wiadro 16", które, jak sądzę, mogę zaadaptować do szybkozłącza Bobcat,,
Cholera, mam też 7" i 18",,
Żadnego wiadra do błota,,
ale być może mam małe wiadro ładowarki, które mógłbym przerobić na wiadro do błota, Hmmm
Mam 2 belki dwuteowe, które prawdopodobnie staną się belką wyrównującą,,
Wiele możliwości, myślę, że mam 50 funtów 1/8" 7018, więc powinno wystarczyć na jakiś czas,
(Wolę spawać niż wydawać $$$)
wygląda na to, że masz dla niego idealne projekty, jestem pewien, że wiesz, ale powinien mieć wybierane wzorce sterowania, dzięki czemu możesz go używać ze wzorem sterowania koparką........ta maszyna wydaje się być w bardzo dobrym stanie, zwłaszcza z oryginalnym lakierem ...Spędziłem dużo czasu na małych koparkach, mam nadzieję, że to się jakoś przeniesie.
Potrzebuje kilkuset stóp rowu do instalacji podziemnego zasilania,
Plus,,,,!!??!!
Chcę wymienić prawdopodobnie pół mili szlaku, który straciłem, gdy nasza posesja została wycięta,
Mam też kilka źródeł mokrej pogody, które wymagają uwagi,
Projekty?? Mogą pojawiać się codziennie,,,,,
Moja żona TWIERDZIŁA , że śledziła,
Musiałem kupić nasiona trawy na KAŻDE z 42 lata, które mieszkaliśmy na tej posesji,
ponieważ ziemia została naruszona,
Myślę, że ma rację,,,,,,,,,,,,,,
KURDE! Wyprzedziłeś mnie. 🤣Bardzo, bardzo ładne. Jeśli to zostawisz i pozwolisz mi tego trochę użyć, może wpadnę na jakieś pomysły.![]()
Ja też. Myślę, że pierwszy projekt i będziesz gotowy.Mam dużo czasu na małych koparkach, mam nadzieję, że to się jakoś przeniesie.
Wypożyczyłem jeden lata temu, myślę, że to był 325? Bardzo mi się podobał i naprawdę mnie zaskoczył, co potrafił zrobić. Kopałem rów i wyciągnąłem głaz, dostałem go do ostrza z łyżką podnosząc go i odsuwając z drogi. Są o wiele lepsze niż jakakolwiek koparka montowana na ciągniku i nie sądzę, żebyś żałował zakupu.Szukałem ładnej używanej mini-koparki od ponad roku i nie znalazłem nawet jednej na sprzedaż w pobliżu.
Nie próbowałem wypożyczalni, to mogło zadziałać, ALE!
Pojechaliśmy około godziny, żeby zobaczyć moją córkę i nowego wnuka.
Zauważyłem mini-koparkę Bobcat na PLACU SAMOCHODÓW UŻYWANYCH!!
Cóż, wjechałem na plac, cena była odpowiednia, zostanie dostarczona w przyszłym tygodniu.
Jest to Bobcat E26, oryginalny lakier, model z 2019 roku, 24,8 KM (bez emisji spalin)
Ma łyżkę 24" i kciuk.
Po powrocie do domu postanowiłem sprawdzić opinie.
(Zamknij drzwi stodoły, po tym jak koń wyszedł!!?? LOL!!)
Wygląda na to, że to dobrze lubiana maszyna, Phew!!
Ma idealną wagę do przemieszczania za moją ciężarówką,
a jednak nie tak lekką, żeby nie mogła pracować.
Zdam relację po tym, jak trochę ją wypróbuję.
View attachment 981544
Teraz,
Potrzebuję kilku akcesoriów,
jakieś rekomendacje??![]()
Gratulacje z okazji nowej zabawki CAD, mam Cat 304 z kciukiem i chłopcze, możesz z nimi zrobić tak wiele rzeczy. Nie żałuj ani jednego centa za to zapłaconego. Minis to klejnot. Mam swój od około 10 lat i wciąż sprawia mi to wielką radość.Cóż, wczoraj zostało dostarczone, pobawiłem się trochę kontrolkami i nasmarowałem je.
Moje dotychczasowe doświadczenie dotyczy maszyny z "4 drążkami", ale używałem joysticka, trochę,
Mam dziś obowiązek wnuków, więc muszę poczekać, żeby pograć więcej,
Wygląda na to, że ma ogromną moc, byłem zaskoczony,
![]()