Green Tractor Talk banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Premium Member
Joined
·
715 Posts
Discussion Starter #1

·
Premium Member
Joined
·
6,593 Posts
I just tried it and it worked perfectly for me. :unknown: What error message are you getting?

And thanks for such a useful tip.
 

·
Premium Member
Joined
·
715 Posts
Discussion Starter #3
I just tried it and it worked perfectly for me. :unknown: What error message are you getting?

And thanks for such a useful tip.
Well that's odd. No message. When I click the image, nothing happens. I just tried Firefox, Safari, and Chrome on a Mac with the same results.
 

·
Premium Member
Joined
·
6,593 Posts
Ok, I just realized what you are saying. I am unaware of any way to connect a link to the pic. I was confirming your links are working just fine thought.:thumbup1gif:
 

·
Premium Member
Joined
·
6,593 Posts
That is such a great thread I moved it to the library. :thumbup1gif:
 

·
Premium Member
Joined
·
715 Posts
Discussion Starter #6 (Edited)
That is such a great thread I moved it to the library. :thumbup1gif:
It would be better if the feature worked :good2:Here's what I'm talking about:

When an image is added to a post (not just attached but embedded into the post) double clicking the image brings up a small dialog where one can set properties:

gtt_imagesettings.png

I've used the alignment, and size feature, BUT the link feature is the one that's failing. The theory is the image can be the link to a URL, but that feature apparently doesn't work. It would be nice if it did, but certainly not a post stopper!!
:thumbup1gif:

Thanks Randy!!
 
1 - 6 of 6 Posts
Top